YouTube Channel
Kontakt

REX inicijativa

REX jest lako pamtljiva skraćenica od Repair EXcellence, ali i vrijedna Premium Yacht Insurance inicijativa za uspostavu kriterija izvrsnosti prilikom odabira ponude i ocjenu kvalitete popravka havariranog plovila i pripadajuće opreme.

Naime, Premium Yacht Insurance polica osiguranja plovila osim što pokriva popravak plovila kod licenciranih brodopopravljača koji radove izvode prema standardu kvalitete usklađenim sa zahtjevima brodograditelja i Hrvatskog registra brodova, na raspolaganje svim svojim osiguranicima stavlja najbolje i najiskusnije tvrtke koje svojim certifikatima jamče profesionalnu uslugu servisa provjerene kvalitete.

To prije svega znači da se prilikom popravka pogona, trupa i opreme plovila, uvijek kada je to moguće, ugrađuju originalni dijelovi i provjereni materijali, a popravak se izvodi istom tehnologijom kojom je plovilo sagrađeno u brodogradilištu. Na taj se način garantiraju izvorna kvaliteta i puna sigurnost plovila pri daljnjem korištenju.

REX inicijativa ujedno propisuje tretman za mjerljivu izvrsnost popravka kojim plovilo nije samo popravljeno, nego i vraćeno u stanje prije kvara odnosno oštećenja. To znači da se odnosi i na pravila i proceduru popravka plovila u kojima je precizno regulirano tko, što i kako obvezno mora napraviti te kako i kojim redoslijedom prilikom popravka postupati s plovilom.

Često se najjeftiniji popravak, ukoliko nije izveden uz stručnost servisera i garanciju kvalitete, na kraju pokaže i najskupljim, stoga REX brodovlasnicima jamči sigurnost u najvišu kvalitetu servisnih usluga, a koje se tek tada mogu smatrati i najpovoljnijima.

Za više informacija i listu REX partnera posjetite web stranicu rex.com.hr.

Partneri


Premium Yacht Insurance ReX Repair Excellencenausys logo

Pretplatite se na naš Newsletter