YouTube Channel
Kontakt
«

O nama

Što je Premium Yacht Insurance - Savjetovanje u nautici?

Premium Yacht Insurance by Jack Šurija nautičari najčešće povezuju s nautičkim osiguranjima, što i jest naša glavna djelatnost u kojoj smo se kroz godine potvrdili u Hrvatskoj i šire, ali i pokazali da konstantno brinemo o našim osiguranicima, a posebice o njihovim plovilima. Međutim, Premium Yacht Insurance by Jack Šurija nije samo posrednik u nautičkom osiguranju, jer se kroz godine poslovanja pokazala potreba za dodatnom djelatnošću. Tako je nastalo Premium Yacht Insurance - Savjetovanje u nautici, koje je, kao nova izdvojena djelatnost, preuzelo brigu o klijentima u svemu onome što se izravno ne tiče premija i osiguranja.

PYI Savjetovanje u nautici sastoji se od četiri osnovne grupe djelatnosti:

·         servis i suport osiguranika

·         vještačenja

·         upravljanje poslovanjem

·         uvođenje kvalitete i razvoj nautike

 

Koja je svrha i smisao PYI Savjetovanja u nautici?

Svrha postojanja PYI Savjetovanja u nautici jest da korisnicima plovila osiguravamo bezbrižan užitak te da poslovnim partnerima omogućavamo kvalitetno poslovanje, a da pri tome vodimo računa o društvenom i prirodnom okolišu, kao i da u tome budemo ne samo prvi, nego i najbolji.

Smisao naših nastojanja u savjetovanju jest da razvijamo nautičku struku i praksu, da unaprijeđujemo usluge i proizvode koji se nude nautičarima, te pritom da uspostavljamo jasna pravila i procedure u odnose i procese nautičkog poslovanja. Sve to omogućuje gostima da budu zadovoljni, partnerima da argumentirano procjenjuju međusobnu suradnju, ali i tvrtkama da posluju profitabilno te da razvijaju kvalitetu.

 

Koji su interesi PYI Savjetovanja u nautici?

Interes nam je poslovnim instrumentarijem, savjetničkim uslugama i informatičkim aplikacijama što bolje suradnički povezati cijelu nautiku i njezine sudionike kao što su čarter tvrtke, nautički servisi i luke nautičkog turizma, a potom i unapređivanje zakonskih odredbi. Najviši zajednički interes jest koordinirana suradnja nautičkih djelatnosti.

Želimo biti savjetnička kompanija koja služi svima u nautici kao poslovna infrastruktura u obliku savjetničke podrške, suvremenog poslovnog servisa i razvojnog nautičkog inkubatora. I najmanjim nautičkim tvrtkama želimo omogućiti sve potrebne funkcije upravljanja poslovanjem kakve uobičajeno imaju najveći poslovni sustavi, a kako bi i one mogle konkurirati kvalitetom svojih usluga i dodanim vrijednostima.

Partneri


Premium Yacht Insurance ReX Repair Excellencenausys logo

Pretplatite se na naš Newsletter